Σ. Βαρδάκης: Θα καταθέτω την τροπολογία για τους εποχικούς μέχρι να γίνει δεκτή

Σ. Βαρδάκης: Θα καταθέτω την τροπολογία για τους εποχικούς μέχρι να γίνει δεκτή

Στον 984 και την εκπομπή της Αγγέλας Δουλγεράκη μίλησε ο Σωκράτης Βαρδάκης, εκφράζοντας την οργή του για την απόρριψη εκ νέου της πρότασης – τροπολογίας 44 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία που αφορά στους εποχικά εργαζόμενους, καθώς αποκλείονται από το ταμείο ανεργίας.

«Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Ο νέος Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων πρέπει να κάνει δεκτή την κατατεθείσα τροπολογία των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, έστω και εκ των υστέρων και να επιλύσει πάραυτα το θέμα. Θα καταθέτω την τροπολογία συνεχώς μέχρι αυτή να γίνει δεκτή» λέει ο ίδιος στον 98.4.

«Η κυβέρνηση αφήνει χιλιάδες εποχικά εργαζόμενους χωρίς κανένα εισόδημα. Τους εγκαταλείπει στην τύχη τους και αγνοεί επιδεικτικά τόσο τις επιστολές των Εργατικών Κέντρων, των Σωματείων, αλλά και τις επανειλημμένες κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις» προσθέτει, σημειώνοντας ότι ο Πρωθυπουργός, σε πρόσφατη συνέντευξή του, σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου για το παραπάνω θέμα, δεσμεύτηκε για την επίλυση του προβλήματος».

Authored by: Katerina