Σωκράτης Βαρδάκης: «Κοινή επιδίωξη και επιθυμία όλων μας είναι η ολοκλήρωση του πολύπαθου οδικού άξονα Ηράκλειο – Μεσαράς»

Σωκράτης Βαρδάκης: «Κοινή επιδίωξη και επιθυμία όλων μας είναι η ολοκλήρωση του πολύπαθου οδικού άξονα Ηράκλειο – Μεσαράς»

Στην συνάντηση των κατοίκων των χωριών της ευρύτερης περιοχής του Πανασού, με την Δημοτική αρχή, εκπροσώπους του ΟΑΚ και τον ανάδοχο του έργου, συμμετείχε ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης. Στόχος της συνάντησης ήταν ο διάλογος για την εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του Πανασού, με το κλείσιμο της απευθείας οδικής πρόσβασης, προκειμένου να προχωρήσουν οι εργασίες του κάθετου οδικού άξονα Ηράκλειο – Μεσαρά.

Με αφορμή τη συνάντηση ο κ. Βαρδάκης δήλωσε: «Όλοι πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Είναι άδικο μία μεγάλη προσπάθεια να πάει χαμένη, ειδικά τώρα που είμαστε ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση ενός έργου που περιμένουν 30 χρόνια οι πολίτες της Μεσαράς αλλά και ολόκληρη η Κρήτη. Σήμερα θα πρέπει να σκύψουμε όλοι στο πρόβλημα των κατοίκων με στόχο την εξεύρεση λύσης η οποία θα συμβάλει στην κατεύθυνση η ταλαιπωρία τους να είναι όσο το δυνατόν μικρότερη για το διάστημα που πρέπει να κλείσει ο δρόμος για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες .              Πιστεύω ότι όταν καλοπροαίρετα συζητάμε, θα βρούμε λύση γιατί κοινή επιδίωξη και επιθυμία όλων μας είναι η ολοκλήρωση του πολύπαθου οδικού άξονα Ηράκλειο – Μεσαρά.  Πρέπει όμως σε αυτή την προσπάθεια να συνδράμουν και οι πολίτες της περιοχής Αγ. Βαρβάρας – Πανασού  γιατί σίγουρα ομελέτα δεν κάνεις αν δεν σπάσεις αυγά.» 

Authored by: sokratis