Παρέμβαση Σωκράτη Βαρδάκη στο Ράδιο Κρήτη 101.5

Παρέμβαση Σωκράτη Βαρδάκη στο Ράδιο Κρήτη 101.5

Παρέμβαση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ράδιο Κρήτη (101.5) έκανε ο Σωκράτης Βαρδάκης, αναφορικά με την έξοδο της χώρας από τα Μνημόνια.

Ο κ. Βαρδάκης τόνισε ότι “δεν πανηγυρίζουμε, αλλά θα προσπαθήσουμε το επόμενο διάστημα να επουλώσουμε τις πληγές που άφησε η προηγούμενη περίοδος στον ελληνικό λαό”, ενώ πρόσθεσε ότι “είναι πολύ θετικό ότι όλοι οι Ευρωπαίοι Αξιωματούχοι, ακόμα και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος κ. Weber, μιλούν για καθαρή έξοδο από τα προγράμματα στήριξης και άρα είναι σίγουρο ότι η χώρα μας ανοίγει μία νέα σελίδα“.

Τόνισε επίσης ότι “δεν θα πρέπει να δώσουμε σε κανένα το δικαίωμα σε όλους όσους βοήθησαν να χρεοκοπήσει η χώρα, να κουνούν το δάκτυλο. Επανακτούμε την οικονομική μας κυριαρχία ενώ επανέρχεται και η εργασιακή κανονικότητα με τα νομοσχέδια του Υπουργείου Εργασίας που έχουν ψηφιστεί.

Τέλος υπογράμμισε ότι “γίνονται όλες οι ενέργειες που χρειάζονται και με τον δημοσιονομικό χώρο που προβλέπεται το επόμενο διάστημα θα μας δοθεί η δυνατότητα να ασκήσουμε μία κοινωνική πολιτική προς τις κοινωνικές τάξεις που επλήγησαν“.

 

 

Authored by: sokratis